Identiteit

Heldere communicatie begint bij de uitstraling van het merk. En deze uitstraling staat in verbinding met de doelgroep. Aan de hand van een scherpe analyse wordt een beeldmerk en een huisstijl ontwikkeld. Dit wordt aangeboden in een huisstijl-boek. Zo wordt de de uitstraling van het merk een consequente, herkenbare beleving.

logo
huisstijl
briefpapier
visitekaartjes

Online Communicatie

Boek succes door direct de juiste dialoog aan te gaan met uw bezoekers. Zowel in beeld, tekst als in functionaliteit. Samen werken we aan een ontwerp die zowel de inhoud, de functionaliteit als de vormgeving met elkaar verbind en samenkomt in een succesvolle website die past bij jouw bedrijf en resoneert bij het publiek. Ik begeleid je verder met technische vraagstukken zoals webhosting, email, SEO of maatwerk en help je ook met de mogelijkheden voor social media.

websites
webshops
maatwerk
social media integratie

Visuele Communicatie

Het uit handen geven van de vormgeving en opmaak van diverse publicaties kan veel rust brengen bij een start-up, zelfstandig ondernemer of een klein bedrijf. Ook is het mogelijk om mij tijdelijk in te huren in een freelance verband als vormgever of art-director.

Graag realiseer ik vormgeving die de inhoud dient en versterkt en geef ik begeleiding vanaf de beginfase tot het eindproduct zodat je de communicatie activiteiten optimaal kunt inzetten.

grafisch ontwerp
DTP (desktop publishing)
drukwerk
publicaties
productvormgeving
animatie
fotografie
keynotes en presentaties

Maatwerk oplossingen

Wil je een nieuwe strategie voor jouw activiteiten en projecten maar weet je nog niet hoe? Graag geef ik advies en ideeën over hoe je de blokkades kunt overwinnen door middel van concept ontwikkeling en een format strategie. Hierbij kan ik eventueel een breed netwerk van professionals inschakelen voor het realiseren van je dromen en ambities. Als creative designer geef ik graag advies op elk denkbaar gebied zodat je verder kunt vernieuwen en door kunt groeien in het aanbod van je activiteiten.

concept ontwikkeling
problem solving
creative strategies
advies bij startups en initiatieven